IMG_0157

Badminton 1ste graad

BADMINTONTORNOOI EERSTE GRAAD

51 sportieve leerlingen en 4 leerkrachten wagen zich aan elkaar op ons jaarlijks badmintontornooi. We kunnen wel spreken van een talrijke opkomst én een succes! Heel gemotiveerd gaan onze leerlingen aan de slag, letterlijk dan.
Eerst spelen ze het enkelspel daarna komt het dubbelspel aan de beurt.

Tijdens het tornooi proberen de spelers bij winst telkens een plaats vooruit te schuiven, dichter naar de overwinning toe. Maar bij verlies moeten ze een plaats terug zodat ze naar het verliezersterrein afzakken. Er wordt geknokt voor elke pluim en het kost sommigen “zweet, bloed en tranen” (van het lachen) om een overwinning in de wacht te slepen.

Trouwens, echte verliezers zijn er niet want meedoen is belangrijker dan winnen!!

Vooral het plezier dat de leerlingen en leerkrachten beleven maakt het de moeite waard om dit tornooi te organiseren.

Wij bedanken alle spelers voor hun deelname!