Batibouw

Batibouw

Op 1 maart brachten we met 4TW een bezoek aan batibouw te Brussel.
Het begon vroeg, maar de sfeer zat er goed in. In Brussel aangekomen werden we overgoten met informatie die we kunnen gebruiken voor ons eindwerk V(G)IP. We moeten namelijk per twee leerlingen een huis ontwerpen, uittekenen, maquette bouwen, prijzen berekenen en het huis inrichten, we gingen dus allemaal op zoek naar verdere informatie. Er waren verschillende zalen: keukens, open haarden, zwembaden, ramen en deuren, badkamers, … Ook werden de allernieuwste snufjes gepresenteerd, hoe ecologischer hoe beter.

Na de vermoeiende dag gingen we moe en voldoen weer op de metro en nadien met de trein en bus naar huis. Op de trein waren er al enkele medeleerlingen in dromenland terecht gekomen.

Sofie Verschueren, 4TW