44a26a88-16df-48f3-8a2c-e36a1193230c

Geen Antwerpse handjes, wel Amsterdamse kantjes

Koud, kouder, kopudst; met een Siberische winterzon trekken de vierdejaars van het GIB richting Amsterdam.

Een cultureel rijk gevuld tweedaagse waaronder museabezoeken zoals het Rijks -, Van Gogh -, Scheepvaartmuseum en Body World afgewisseld worden met een stadsbezoek onder de vorm van een oriëntatiewandeling in kleinere groepjes. De avond wordt aangenaam verrast met enerzijds een toneelstuk of voor de sportlui, de hoogte op te zoeken via een klimmuur. Tussen de activiteiten door kunnen we genieten van een lekker avondmaal, een beetje slaap en een stevig ontbijt. Met dank aan alle meewerkende collega’s die de Amsterdamreis weerom als een overgetelijke belevenis in ons vierdejaars geheugen hebben gegrift.

Pets Boucquey

thumbnail_IMG_7011