Toekomstige leerling

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor nieuwe leerlingen van het eerste tot en met het zesde jaar vinden digitaal plaats op woensdag 1 juli om 9u00. Via deze website gaat u naar de inschrijvingspagina om zo uw zoon/dochter in te schrijven. Momenteel kan u hier bekijken hoe de inschrijving zal verlopen. Onderaan deze webpagina staat een korte film met extra uitleg.

Om de inschrijving te voltooien, heeft u volgende documenten nodig:

  • een foto of een scan van de behaalde eindbeslissing. Op dit document staat duidelijk vermeld welk attest (en eventuele clausuleringen) de leerling behaald heeft;

  • een ingevuld en ondertekend document i.v.m. de keuze levensbeschouwing;

  • een document waarin u zich akkoord verklaart met het schoolreglement 2020-2021 en het pedagogische project van de school.

Deze laatste twee documenten kan u downloaden van onze website of ophalen aan het onthaal van de school. U kan deze best voorafgaand aan de inschrijving invullen, ondertekenen en vervolgens een foto of scan bewaren op uw computer.

Wij hanteren een maximumcapaciteit van 192 leerlingen in het eerste jaar en 1020 leerlingen in de hele school. Wanneer deze maximumcapaciteit overschreden wordt zal er een wachtlijst worden aangelegd.

LET OP! Volgende richtingen werden reeds volzet verklaard: 3 Wetenschappen; 3 Humane Wetenschappen; 4 Wetenschappen-Sport; 5 Boekhouden-Informatica; 5 Humane Wetenschappen. Voor deze richtingen kan u nog wel inschrijven, maar je zal dan op de wachtlijst genoteerd worden.

De hele school is volzet. U kan uw zoon/dochter nog wel op de wachtlijst noteren via onze website.

Hier kan u meer informatie vinden over de wijze van inschrijven.

Documenten

De documenten en brieven die u nodig heeft om het schooljaar 2020-2021 succesvol te starten, kan u terugvinden op de pagina Documenten & brieven van onze website.

Infobrochure

Heb je onze infobrochure (nog) niet ontvangen?

Onderaan deze pagina kan je de infobrochure online raadplegen. De brochure beschrijft niet enkel de praktische werking van het GIB, maar ook heel wat andere thema’s komen aan bod! Zo zie je wat er leeft en groeit in onze school. Blader er zeker even door!

Neem zeker ook een kijkje naar ons aanbod van de keuzevakken.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van onze dagelijkse activiteiten?

Vergeet dan niet om ons virtueel te bezoeken op instagram of om onze facebookpagina te liken. Je mag er steeds een vind-ik-leuk reactie achterlaten ;-)!

Hier vind je ook nog een handleiding voor het gebruik van Smartschool.

Nog vragen?

Neem telefonisch contact op met de school of stuur je berichtje. We willen je graag te woord staan!