toekomstige leerling

Toekomstige leerling

banner data

Beste (toekomstige) leerling

Dit luik op onze website is helemaal voor jou bedoeld.

Heb je onze infobrochure (nog) niet ontvangen?

Onderaan deze pagina kan je de infobrochure online raadplegen. De brochure beschrijft niet enkel de praktische werking van het GIB, maar ook heel wat andere thema’s komen aan bod! Zo zie je wat er leeft en groeit in onze school. Blader er zeker even door!

Op de infoavond voor de eerstejaars van 12 maart 2019 verwelkomen we graag jouw ouders om 20u. Inschrijven voor deze infoavond doe je hier.

Daarnaast kan je een kijkje komen nemen op onze opendeurdag. Deze gaat door op 17 maart 2019 tussen 14u en 17u. Tijdens deze dag kan je een rondleiding krijgen doorheen het gebouw van onze school.

De aanmeldingen voor de eerstejaars gaan door op zaterdag 23 maart tussen 9u en 12u. Hier kan je meer informatie vinden over de wijze van aanmelden. Vanaf begin maart zal je al eens kunnen testen hoe dit werkt. Een formulier om volmacht te verlenen voor de inschrijving in onze school, kan je hier vinden.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van onze dagelijkse activiteiten?

Vergeet dan niet om onze facebookpagina ‘GIB Brasschaat’ te liken. Je mag er steeds een vind-ik-leuk reactie achterlaten ;-)!

Nog vragen?

Neem telefonisch contact op met de school of stuur je berichtje . We willen je graag te woord staan!

Kaartkeuzevakken
Kaartkeuzevakkenuitgelijndrood

Brasschaat